Σας γνωρίζουμε τον Sofiane Belkessa. Αρχικά εμπορικός δύτης, Γάλλος εκπαιδευτής καταδυτικών εκπαιδευτών, ο οποίος ταξίδεψε στον κόσμο για καταδύσεις, ο Sofiane, αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώτη του αγάπη, το Αιγαίο Πέλαγος, και να εγκαταστήσει το κέντρο καταδύσεων της Ικαρίας στα Θέρμα.

Παθιασμένος εκπαιδευτής καταδυτικών εκπαιδευτών, αφοσιωμένος οικολόγος, ο οποίος συμμετείχε σε πολλά προγράμματα συντήρησης και εκπαίδευσης για το περιβάλλον, καθώς και διδάσκει καταδύσεις από πάνω από 18 χρόνια. Είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας το πάθος, τις γνώσεις και την αγάπη του για τη θάλασσα. Από απόλυτο αρχάριο έως επαγγελματικό επίπεδο, το καταδυτικό κέντρο της Ικαρίας είναι εδώ για να σας δείξει όλα τα θαύματα που κρύβει η Ικαρία κάτω από την επιφάνεια … και, πιστέψτε μας … είναι λεγεώνες …

Από ναυάγια έως υφάλους, από τείχη έως ηφαιστειακούς σχηματισμούς, υπάρχουν απολύτως κάθε είδους καταδύσεις σε όλο το νησί … με όλα τα είδη που έκαναν τη φήμη των καταπληκτικών νερών της Ικαρίας … πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στο νησί !!!

Ο Sofiane συνεργάζεται χρόνια με τα Evon’s Rooms και εκείνος με τον Εύον θα κάνουν τα πάντα για να σας μείνουν αξέχαστες οι καταδύσεις στο νησί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο