Κάντε τον εαυτό σας πιο ευτυχισμένο και χωρίς άγχος!

Λάβετε μια θεραπεία μασάζ και αισθανθείτε απόλυτα χαλαροί και χαρούμενοι. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος. Για την εξάλειψη του πόνου, όπως πόνος στην πλάτη, δυσκαμψία, πόνους στους ώμους.

  • Ολιστική Ρεφλεξολογία
  • Ταϊλανδέζικο μασάζ
  • Ολιστικό μασάζ

Ο Εύον αποφάσισε να δημιουργήσει χώρο μασάζ στα δωμάτια του για την εξυπηρέτηση/ χαλάρωση/ θεραπεία των πελατών του Evon’s Rooms και όχι μόνο.

(Το μασάζ γίνεται από την Αγγελική Δημμούση. Η Αγγελική Δημμούση εκπαιδεύτηκε στην ολιστική ρεφλεξολογία, στο Thai massage, κ στη Χαθα γιόγκα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο Rishikesh στην Ινδία το 2001 στα σεμινάρια του Sunshine school (Sunshine network, σχολή αναγνωρισμένη στην Ταϊλάνδη). Άλλες σχολές εκπαιδευσης στην Chiang Mai της Ταϊλάνδης TCM, ITM,Old medicine hospital, παρακολούθησε κ ιδιαίτερα μαθήματα με διακεκριμένους θεραπευτές. Παραδίδει συνεδρίες ολιστικής ρεφλεξολογίας, ολιστικού μασάζ, ται μασάζ 20 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τα Ι Ε Κ Ξυνή στη Θεσσαλονίκη ως καθηγήτρια Εναλλακτικών θεραπειών, έχει εργαστεί ως θεραπεύτρια στο spa Aristi mountain resort στα Ζαγοροχώρια. Από το 2011 ζει κ παραδίδει μαθήματα γιόγκα κ συνεδρίες θεραπευτικού μασάζ στην Ικαρία, έχει συνεργαστεί με σεμιναριακούς χώρους και επιχειρήσεις στην Ικαρία και όχι μόνο.)

Μετάβαση στο περιεχόμενο