Η Ικαρία είναι ένα νησί με μια πλούσια ιστορία, πολιτισμό και αρκετά κρυμμένα μυστικά, άνθρωποι σε όλο το μήκος του νησιού καταβάλουν προσπάθεια να τα διερευνήσουν και αναδείξουν. Το οινοποιείο Αφιανές, όπως και η επιχείρηση του Evon είναι από αυτές με μια μακρά συνεργασία 20 ετή και πλέον.

Εμπνευσμένοι από μια μακρά παράδοση γενεών, ο Νίκος Αφιανές και η σύζυγος του Μαρία πριν από 20 χρόνια περίπου ίδρυσαν το οινοποιείο Αφιανές, έχοντας ως όραμα τους να δημιουργήσουν ένα χώρο ο οποίος κυριολεκτικά να υμνεί το κρασί και την ζωή.

Αναβιώνοντας τεχνικές οινοποίησης από την αρχαιότητα και συνδυάζοντας τες με σύγχρονες πρακτικές, το οινοποιείο Αφιανές έχει να επιδείξει μια εντυπωσιακή και διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά κρασιών.

Σήμερα ,πλαισιωμένο από τα παιδιά τους τον Κωνσταντίνο και την Ευτυχία, το οικογενειακό αυτό οινοποιείο αποτελεί έναν πραγματικό τοπικό θησαυρό αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τους ικαριώτικους οίνους. Το οινοποιείο υποδέχεται ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο , οι οποίοι θέλουν να μοιραστούν στιγμές, εμπειρίες, φιλική παρέα και φυσικά, πάνω από όλα εξαιρετικό κρασί.

Ο Εύον γνωρίζει αρκετά χρόνια την οικογένεια Αφιανέ, τον υπέροχο χώρο του οινοποιείου στις Ράχες, όπου και γνωρίστηκαν αρχικά. Τα εκλεκτά και ποιοτικά κρασιά του οινοποιείου είναι τα αγαπημένα του Εύον και θα τα βρείτε μέσα στο Evon’s Cafe.

Μετάβαση στο περιεχόμενο